За нас

Туристичката агенција “Теабо” – Скопје е основана во почетокот на 1990 година, во најраната развојна фаза на приватниот сектор во независна и самостојна Република Македонија.

Основна определба во работенјето на Т.А. ”Теабо” како во времето на формирањето, така и денес, е осмислена, квалитетна и содржајна понуда за потенционалните корисници, со цел за соодветна презентација на природните убавини и историските знаменитости на нашата земја, како на домашните така и на гостите од странство.

Т.А. ”Теабо” нуди и реализира повеќе програми кои се прилагодливи на потребите на гостите за посета и престој на Охритското, Преспанското и Дојранското езеро како место за одмор, како и на Мавровското, Дебарското, Тиквешкото и Беровското езеро за спорт и рекреација.

Т.А. ”Теабо” нуди посета на многу монументални споменици на културата на целото подрачје на Република Македонија од повеќе историски периоди како локалитети кои дотираат од пред нашата ера меѓу кои се археолошките локации Хероклеја и Стоби, како и цркви кои потекнуваат од ранохристијанскиот период богати со раскојни резби и иконостаси. Во зимскиот период за сите кои имаат љубов кон зимските спортови нудиме мноштво од најразновидни програми во рекреативните ски центри во Маврово, Крушево, Попова Шапка и Пелистер.

Понудата на Т.А. ”Теабо” на својте клиенти е збогатена со специјални програми за:

  • Селски туризам
  • Лов и риболов
  • Деловен туризам
  • Семинари и симпозиуми

За домашните клиенти во соработка со познати
Туристички оператори во Европа организираме одмори и во познати светски одмаралишта
Организирани посети на спортски и музички манифестации надвор од земјава
Авионски превоз до сите дестинации, во соработка со светски авио превозници

Зошто да не изберете нас


Handpicked Hotels

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

learn more

World Class Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

learn more

Best Price Guarantee

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

learn more
0
Happy Customers

0
Amazing Tours

0
In Business

0
Support Cases

Новости

Новости и промоции